TO ALL AUSSIE AND HAWAIIAN MUMS:

http://mobile.weekendgardener.net/?url=http%3A%2F%2Fwww.weekendgardener.net%2Ffruit%2Fgrow-bananas-indoors-011001.htm&dm_redirected=true#3085

THE DWARF BANANA TREE IS GORGEOUS, FOR INDOOR SUN ROOMS:

http://www.bananaplants.net/banananinfo.html

FURTHERMORE, MASHED BANANAS AND HONEY ARE A WONDERFUL FACIAL. I USED THAT WEEKLY, FROM AGE TWELVE TO NOW. THE BANANA PEELS ARE EQUALLY VALUABLE, FOR GENTLE, EXFOLIATING FACIALS, THAT BOOST SKIN CELL TURNOVER. JUST PUT EVERYTHING INTO A JUICER, AND APPLY IT TO YOUR FACE, NECK AND WHOLE BODY TEN MINUTES BEFORE SHOWERING.

http://homeguides.sfgate.com/insect-protection-banana-trees-31018.html

TRY TO ACQUIRE A RED BANANA TREE THAT'S FIVE FEET TALL, AND PLACE IT IN THE WARMEST, SUNNIEST ROOM IN THE HOME, IDEALLY NEXT TO THE HEATING VENTS.

http://www.gardeningknowhow.com/edible/fruits/banana/banana-pests-and-diseases.htm

IT'S CRITICAL TO REPOT THE BANANA TREE EVERY THREE MONTHS, SO USE A TRIPLE-HANDLED, BURLAP BAG IMPREGNATED WITH NEMATICIDE, BIO-NEEM TO EASILY LIFT IT IN AND OUT OF ITS POT. IT NEEDS A FEW LADYBUG BREEDING, ACQUARIUM/TERRARIUM TANKS RIGHT NEXT TO IT, ON TOP OF A FEW, OLD WINE BARRELS.

https://www.nature-gifts.com/ladybug-gifts/

THE LADYBUGS NEED TO BE TRAINED TO ACCEPT THE BANANA TREE AS ITS HOST PLANT, SO ADD A BIT OF PUREED BANANA FRUIT, BLANCHED RAISINS, WITH HONEY ONTO A COTTON ROUND EVERYDAY, INTO ITS CONTAINER/GLASS TANK/GLASS JARS. THEY NEED A WET WASHCLOTH TO DRINK FROM, AS WELL.

https://www.cuteness.com/article/raise-lady-bugs

LADY BUG RAISING FORUM:

http://thehotpepper.com/topic/33458-what-to-feed-ladybugs-besides-aphids/


Comments